Navnenyt

Ny skovrider til Naturstyrelsen Storstrøm

Jane Skov Lind er ny skovrider i Naturstyrelsen Storstrøm. Foto: Naturstyrelsen

Naturstyrelsen Storstrøm får ny chef, når Jane Skov Lind rykker fra sin stilling som leder i Familieretshuset til stillingen som skovrider i Naturstyrelsen Storstrøm.

“Jeg har i grove træk arbejdet med natur og naturforvaltning i de seneste 20 år – heraf de 10 år hos Naturstyrelsen Storstrøm frem til 2015. Efter nogle år i andre styrelser er det tid til at komme “hjem”. Jeg glæder mig helt utrolig meget til igen at blive en del af holdet i Naturstyrelsen og til at arbejde med forvaltningen af nogle af Danmarks mest værdifulde naturområder”, siger Jane Skov Lind.

Jane er uddannet forstkandidat og har tidligere været ansat i Naturstyrelsen Storstrøm og i Miljøstyrelsen gennem en årrække, hvor hun har haft stillinger som henholdsvis forstfuldmægtig og funktionsleder. Hun har arbejdet med opgaver fra naturplejeprojekter over miljøovervågning til myndighedsopgaver inden for skovloven. De senest år har Jane været leder i Familieretshusets enhed for separation, skilsmisse og navne, hvor hun er leder for 35 medarbejdere.

Som skovrider bliver Jane ansvarlig for Naturstyrelsens Storstrøm fortsatte drift og udvikling, herunder ikke mindst det videre arbejde med at realisere Naturstyrelsens nye vision for vores fælles natur.

“Jane kommer med solide ledelsesmæssige kompetencer senest fra Familieretshuset, ligesom hun står med en bred faglig ballast inden for Miljøministeriets arbejdsområde. Det giver et rigtig godt match til vores lokale enhed i Storstrøm”, siger vicedirektør Signe Nepper Larsen.

Naturstyrelsen Storstrøm står for naturforvaltning og friluftsliv i statens skove og naturarealer på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, som indeholder en betydelig andel af Danmarks mest værdifulde levesteder for sjældne og karakteristiske arter. Det er en kompleks opgave med mange aktører, og det stiller bl.a. krav til, at man kan opbygge og vedligeholde gode lokale relationer med det formål at skabe partnerskaber, der bidrager til Naturstyrelsens kerneopgave inden for natur og friluftsliv.

“Jeg sikker på, at vi har fået en chef til enheden, der kan bygge oven på det fundament og gode resultater, der allerede er skabt, og jeg glæder mig meget til samarbejdet”, slutter vicedirektør Signe Nepper Larsen.

Kommentarer