Navnenyt

Ny kommunaldirektør ansat

Henning Daugaard bliver ny kommunaldirektør i Sorø Kommune.

Sorø Kommunes nye kommunaldirektør hedder Henning Daugaard, er 58 år, og kommer fra en stilling som direktør i Frederiksberg Kommune, hvor han har været vicekommunaldirektør og i en periode konstitueret kommunaldirektør. Bag sig har han mange års ledelseserfaring fra blandt andet sundhedssektoren og den kommunale verden. Han er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. 

Borgmester Gert Jørgensen siger:

– Med Henning Daugaard får vi en kommunaldirektør med solid ledelseserfaring, senest fra Frederiksberg Kommune, hvor han har været direktør for både kultur-, social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet. På hele Kommunalbestyrelsens vegne ser jeg meget frem til samarbejdet med Henning.

Henning Daugaard siger:

– Jeg oplever Sorø Kommune som en meget spændende kommune med klare visioner og konkrete mål for, hvad man vil politisk. Det glæder jeg mig til at være en del af at få omsat i praksis, ligesom jeg glæder mig til at bidrage til et godt samarbejde mellem det politiske niveau og den kommunale organisation. I en kommune som Sorø med mange stærke lokalsamfund kræver det noget særligt af kommunen at være til stede på en relevant måde i lokalsamfundene. Det ser jeg frem til at være en del af, så jeg kan være med til at udvikle kommunen til glæde for alle borgerne i kommunen.

Henning Daugaard tiltræder 1. december og udgør herefter Sorø Kommunes direktion sammen med vicekommunaldirektør Andreas Jegstrup.  

Blå bog

Henning Daugaard er født i 1963 i Esbjerg. Han er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet. Efter ca. 20 år i sundhedssektoren, senest som sygehusdirektør og hospitalsdirektør, kom han til Frederiksberg Kommune, hvor han siden 2009 har beklædt en række direktørstillinger og i en periode været konstitueret kommunaldirektør.

Han er gift og har fem børn og to bonusbørn og bor i Greve. Fritiden tilbringer han især med hus, have og familien.

Kommentarer