112

Lastbilchauffør kørte vanvidskørsel

Foto: Niclas Jessen

I går klokken 17.04 kom en mand kørende i bil ad Vestmotorvejen i vestlig retning ved Sorø, da han opdagede en forankørende lastbil, som kørte noget ustabilt. Flere biler måtte bremse op i forbindelse med, at de ville overhale lastbilen, da den slingrede kraftigt.

Manden tilkaldte politiet og fulgte efter lastbilen ind på rastepladsen Tuelsø Nord. Her bakkede lastbilen først ind i siden på mandens bil, og herefter kørte den frem og endte med at sidde fast under halvtaget på tankstationen. I lastbilen sad en 35-årig udenlandsk mand, som kort efter blev anholdt og sigtet af politiet. Det viste sig, at hans promille var så høj, at det hører ind under kategorien vanvidskørsel. Derfor blev hans lastbil beslaglagt. Den 35-årige fremstilles senere i dag i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

I den forbindelse søger politiet vidner, som befandt sig på Vestmotorvejen omkring kort før klokken 17, og som måske har set lastbilen. Det kan fx være nogle af de personer, der måtte bremse op, da de forsøgte at overhale. Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.

Kommentarer