Navnenyt

Konstituering

Andreas Jegstrup er konstitueret som kommunaldirektør i Sorø Kommune.

Kommunalbestyrelsen har på sit møde i går bekræftet, at vicekommunaldirektør Andreas Jegstrup konstitueres som kommunaldirektør i Sorø Kommune.

Borgmester Gert Jørgensen siger:

– Jeg er glad for, at Kommunalbestyrelsen har været enige om at konstituere Andreas Jegstrup som kommunaldirektør. Jeg sætter stor pris på samarbejdet med Andreas, og han vil være en værdifuld kapacitet for Sorø Kommune frem mod ansættelsen af en ny kommunaldirektør, forhåbentlig pr. 1. december. 

Andreas Jegstrup siger:

– Jeg vil gerne sige tak til Kommunalbestyrelsen for at vise mig den tillid. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde med både politikere og kommunens ledelse og medarbejdere.

Processen med at ansætte en ny kommunaldirektør sættes nu i gang. Det forventes, at en ny kommunaldirektør kan tiltræde 1. december.

Andreas Jegstrup har været vicekommunaldirektør i Sorø Kommune siden april 2021, hvor han overtog posten efter Henrik Nielsen. Foruden Andreas Jegstrup består Sorø Kommunes administrative ledelse af syv centerchefer.

Blå bog:

Andreas Jegstrup har tidligere været direktør i Ringsted Kommune gennem en årrække, først som økonomidirektør, siden som social- og sundhedsdirektør. Før det har han arbejdet som økonomichef og ældrechef i Københavns Kommune. Han er uddannet cand.scient.pol. og sygeplejerske. Han har desuden taget en lederuddannelse hos Kjerulf og Partner. Andreas Jegstrup er 58 år og bor i Jyllinge. Han har to voksne børn.

Kommentarer