Samfund

Fantastisk fodboldår

Skoleåret 2019/20 vil gå over i historien på Fodboldlinjen Randers. Årets højdepunkt var prisen Danskernes Idrætspris, som man vandt ved det store tv-transmitterede show i Boksen i Herning i januar måned. Prisen er den største og mest prestigefyldte idrætspris i Danmark og giver udover æren også 100.000 kr.

Fodboldlinjen Randers er i dette skoleår vokset til 500 elever fra 14 forskellige folkeskoler i Randers Kommune.
Der bliver trænet på 12 forskellige anlæg og der er 16 trænere og 4 undervisere til at træne og undervise på linjen.
I dette skoleår er der uddannet 60 juniorledere og for første gang uddannet 14 c1-uefa certificerede trænere, som de eneste i folkeskoleregi i Danmark.

Linjen har haft Randers FCs superligaspillere ude at deltage i træninger, og har været på stadion to gange med spillere og forældre fra Fodboldlinjen og flere af vores skoler har været på guidede tur på Randers Stadion.

En del af de penge linjen fik for Danskernes Idrætspris, har man købt vindertrøjer for. Alle elever på Fodboldlinjen har fået en trøje gratis. En gestus for at fremme sammenholdet og fællesskabet.

Fodboldlinjen Randers mærkede selvfølgelig også corona-krisen. Vores Hamborgtur, der var totalt udsolgt med 3 busser og 150 elever, måtte aflyses.
Dimissionsfesten for juniorledere og C1-trænere, der skulle finde sted på Tradium Randers med 300 tilmeldte elever og forældre måtte aflyses. Desværre måtte man også aflyse en håndboldtur til Aalborg.

Men man vender stærkt tilbage i skoleåret 2020/21 med endnu flere elever, endnu flere skoler, endnu flere træningsanlæg og endnu flere trænere.

Til slut skal der lyde en stor tak til alle vores dygtige trænere og undervisere på linjen – det er jer der gør, at så mange elever, piger og drenge, har lyst til at spille fodbold på Nordens største fodboldlinje – Fodboldlinjen Randers.

Kommentarer